Nya satsningen: Här kan du få frozen yoghurt – ”Välkommen till svenska Troppan”
Nu öppnas Hisingens andra frozen yoghurt bar. Nu kan man äta ”fro-yo” med över 30 olika toppings på Backaplan.
— Välkommen till svenska Troppan på Hisingen, säger försäljaren Izabelle Siberg.
Kedjan ”Glasserian” öppnade på sin fjärde destination förra året när de slog upp portarna på Lindholmen. Efter succén har de därför startat även på Backaplan – på parkeringen bredvid Elgiganten.
Här har de slagit upp solstolar, parasoll och ställt ut bord för att skapa en strandkänsla när man äter glass eller frozen yoghurt, ”fro-yo” som det ibland kallas.
— Det är en upplevelse att komma hit och äta. Välkommen till svenska Troppan (St Tropez) på Hisisngen, säger Izabelle Siberg.
Har funnits i 24 år – ”Är det perfekta vår- och sommarhänget”
Glasserian har förutom frozen yoghurt även våfflor och vanlig glass. Dessutom finns över 30 toppings att välja på. Öppettiderna varierar dock. Tanken är att de ska ha öppet vid fint väder och stängt när det regnar.
Personalen säger att tumregeln är ”Är det över nio grader och man kan ha på sig fleece-tröja så har vi öppet”.
Glassbar-kedjan, som har funnits i 24 år, finns förutom i Göteborg även i Strömstad, Stenungsund och Borås. När de valde sitt första område blev det Lindholmen eftersom “området växer snabbt och har ett härligt sommarhäng vid vattnet”.
— Med ett stort luftigt trädäck utanför vår cointainer med en uppbyggd strand intill är vi det perfekta vår- och sommarhänget, sa George Barjac, VD, i samband med öppnandet.
”Folk vallfärdar till oss så fort värmen kommer”
Om man ska tro Glasskedjan själva har det blivit en riktig folkfavorit där den hittills slagit upp:
— Folk vallfärdar till oss så fort värmen kommer. Med ett stort luftigt trädäck utanför vår cointainer med en uppbyggd strand intill är vi det perfekta vår- och sommarhänget, sa George Barjac till sajten Lindholmshamnen.
Redaktionen
tips@helahisingen.se
LÄS MER: