Rusning till Rustas nya varuhus i Bäckebol: ”Stolta över att få ytterligare ett stort och starkt varumärke”

DET HÄR ÄR EN ANNONS

Kön ringlade sig lång framför det nya varuhuset inne på Bäckebol Center när Rusta hade urpremiär på onsdagen. Därmed har ännu en stor aktör valt att öppna butik i köpcentret vid E6:an mellan Backa och Kärra:
— Här passar Rusta perfekt in med sitt utbud, säger Nina Linnér, centrumledare på Bäckebol Center.

Vid prick 10:00 onsdagen 9 oktober öppnade Rusta i Bäckebol Center dörrarna för första gången. Röda mattan var utrullad, bandet skulle klippas vid entrén och hundratals kunder hade samlats inne i köpcentret. En del var på plats redan över en timme före det att dörrarna öppnades och bortsett från nyhetens behag hade många även lockats av smått otroliga erbjudanden från varuhuset i fråga – som en gratis pläd till de 200 första kunderna och förpackningar med batterier för endast 10 kronor!

En stund senare ringlade kön genom hela köpcentrets huvudbyggnad och ut på gatan utanför – samt en bra bit bort mot ICA Kvantum längre bort i området…

På Bäckebol Center var de framför allt nöjda med att Rusta nu fått ihop ett så bra team och nu blir ett fint komplement till de övriga butikerna i köpcentret som ligger mellan Hisings Backa och Hisings Kärra.

— Vi på Bäckebol är väldigt glada och stolta över att få ytterligare ett stort och starkt varumärke som Rusta till vårt köpcentrum. Också Rustas personalrekrytering har varit lyckad vilket resulterat i ett riktigt härligt gäng med högt uppsatta servicemål i en fin och välskött butik. Arbetet med att förenkla vardagen för våra kunder pågår ständigt och här passar Rusta perfekt in med sitt utbud, säger Nina Linnér.

När vi var och besökte Rusta inför öppningen visade varuhuschefen Therese Forsberg runt och berättade om hur teamet på ett 20-tal medarbetare har slitit bakom kulisserna men också haft en spännande och rolig tid:

— Allt är helt nytt för oss så redan nu har vi lärt oss mycket om allt under tiden vi har förberett butiken. Olika personer här har olika styrkor och vi har stöttat varann i arbetet med att förbereda butiken. Vårt teamwork har skapat en liten familj i vårt gäng medan vi gör allt tillsammans för att förvandla en helt tom lokal till det här, säger Therese och pekar mot de välfyllda hyllorna där tusentals produkter tagit plats.

”Förhoppningen är att vi butiker i Bäckebol kan gynna varandra”

Rusta skiftar en stor del av sitt sortiment mellan olika säsonger. Från utemöbler, studsmattor och sådant som kunder vill ha hemma när det blir varmt ute på sommaren – till vintermys, Halloween-kostymer och julpynt nu när det är sent på året. En typ av sortiment som de själva hoppas ska ge fler alternativ för kunderna som besöker Bäckebol.

— Förhoppningen är att vi butiker här i Bäckebol kan gynna varandra och att en del som vill handla saker ur vårt sortiment hittat annat hos de andra butikerna och vice versa. Nu känns det spännande att äntligen få öppna upp och möta alla härliga kunder, säger varuhuschefen Therese Forsberg.

Långa köer när förväntansfulla kunder ville se den nya butiken – samt fynda på Rusta! Foto: HELAHISINGEN.SE

På köpcentrets område finns förutom Rusta en rad kända varumärken som exempelvis Elgiganten, Stadium Outlet, XXL, Power, Mio, ICA Maxi, Stora Coop, Clas Ohlsson och Jysk. Bilburna kunder har även gratis parkering och Bäckebol fick i år en ny slogan: ”Få det gjort”. Det är vad du ska få hos Bäckebol, alltså saker gjorda smidigt.

— Det ska vara enkelt att handla på Bäckebol med gott om fria parkeringsplatser och generösa ytor för att undvika trängsel, säger Nina Linnér, centrumledare hos Bäckebol Center.

Läs mer om Bäckebol Center här!

Redaktionen
annons@helahisingen.se

LÄS MER:

Lämna ett svar